Nieuwbouw CVIn het algemeen wordt er met het systeem buis-in-buis gewerkt omdat dit een vlotte plaatsing garandeert. Plaatsing van radiatoren voorzien met thermostaatkranen en een afsluitkraantje. Verder passen wij het tweepijpsysteem toe waardoor latere uitbreiding moeiteloos kan gebeuren. Ook hebben wij de weg gevonden naar warmtepompen, wat binnekort een must is om het E-peil te bekomen.

Sanitair

Hoofdzakelijk maken wij hier gebruik van pp-r drukbuizen of meerlagige kunstofbuizen. Roestvrij kalkvrij en isolerend ideaal voor alle soorten waterleiding. Ook kraanwerk, bad, douche en lavabomeubels horen bij tot het takenpakket.

 

Renovatie CV en Sanitair

Meestal wordt hier gebruik gemaakt van stalen buizen omdat opbouw en blootstaande leidingen hier meestal een noodzaak zijn. Natuurlijk het vervangen van oude stookketels door condentatieketels in combinatie met zonneboilers of warmtepompen nemen wij ook voor onze rekening.

Airco & warmtepompen

De slaapkamer te warm? De energie-rekening te hoog? Hier hebben wij ook de nodige vergunningen voor behaald om u de geschikte oplossing te bieden. Het afkoelen doormiddel van een spit-toestel, of het verwarmen door een warmtepomp, horen reeds tot onze taken.